• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da li je vrijeme za promjenu u Zvezdinoj vezi?"

Autor mondo.rs

Prvi utisci poslije poraza u Minhenu, a pred prvi "vječiti derbi" u nedjelju popodne na stadionu Partizana. Miloš Vulić ponovo prikazao prikazao dobru partiju, dok su se Dušan Jovančić i Hose Antonio Kanjas prethodno mučili na terenu.

 Pitanje za Vladana Milojevića "Da li je vrijeme za promjenu u Zvezdinoj vezi?" Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

/Od novinara MONDA iz Minhena/

Brzo po dolasku u Crvenu zvezdu iz Vojvodine, Dušan Jovančić nametnuo se odličnim igrama i izborio za mjesto startera.

Zajedno sa Brankom Jovičićem postao je nezamjenljiv u paru dvojice defanzivnih vezista, ali poslije nove povrede "Bakule" društvo mu pravi Španac Kanjas.

Čini se, međutim, da Jovančić trenutno nije na nivou iz prošle sezone, a kako Miloš Vulić igra vrlo dobro svaki put kada mu se ukaže prilika, naslućuje se moguća promjena u veznom redu crveno-bijelih.

Vidjećemo šta će Vladan Milojević odlučiti za naredne utakmice, ali Vulić ga je još jednom dobrom partijom, bar, natjerao da se dobro zamisli.

I to u Minhenu, protiv velikog Bajerna.

Nije bivši vezista kruševačkog Napretka bio igrač preokreta ili junak o kom će se dugo pričati, ali je svojim ulaskom doprinio da Zvezda živne i, uprkos tri primljena gola, solidno se predstavi u Minhenu.

Svaki put ove sezone pokazao je da je s razlogom ljetos odbio pozajmicu u Radnički Niš, a vidjećemo hoće li mu trener ukazati veće povjerenje već iduće nedjelje u "vječitom" derbiju sa Partizanom...

"Prošle godine sam gledao na televiziji utakmice Lige šampiona, a sada sam imao priliku da zaigram, veoma sam srećan zbog toga. Igrao sam protiv odličnih igrača, borili smo se onoliko koliko smo mogli", iskren je bio mladi vezista poslije poraza crveno-bijelih od njemačkog velikana (0:3).

"Dobro smo se branili, imali smo dobru defanzivu međutim, par grešaka koštale su nas primljenih golova, a teško je protiv Bajerna... Osjećao sam se dobro, posao svakog igrača koji uđe s klupe je da pomogne ekipi, dao sam svoj maksimum", smatra Vulić.

Otkrio je i šta je Vladan Milojević rekao igračima poslije utakmice.

"Rekao nam je trener da je zadovoljan igračima koji su počeli, a i sa nama koji smo ušli s klupe. Sada imamo par dana se spremimo za derbi, koji nas očekuje", dodao je 23-godišnji Kruševljanin sa 16 nastupa i dva pogotka u crveno-bijelom dresu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC