• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je Real potučen u Parizu

Autor mondo.rs

"Idrisa je mašina, on nikada ne prestaje da trči", rekao je Tuhel, nakon što je pred krcatim tribinama "Parka prinčeva" do nogu potukao Zidanov sastav.

"Ako me neko bude pitao da li ćemo osvojiti Ligu šampiona, odlazim", rekao je Tomas Tuhel sinoć u Parizu, nakon što je seo u stolicu pred mikrofonom i počeo razgovor sa novinarima o pobedi nad Real Madridom pred krcatim tribinama "Parka prinčeva".

Bez Kilijana Mbapea, Edinsona Kavanija i Nejmara Žuniora, "sveci" su potukli do nogu ekipu trenera Zinedina Zidana, koji je posle susreta mogao samo da čestita boljem, što je i uradio.

1:0 - Di Marija (14)
2:0 - Di Marija (33)
3:0 - Menije (91)

"Igrali smo protiv tima koji nas je stavio pod jak presing, koji je bio toliko dobar u svakom smislu da su postigli tri gola protiv nas. Oni su bili bolji tim večeras, mi ćemo morati da se pregrupišemo i razmislimo dobro o ovoj utakmici. 'Pojeli su nas žive' u duelima večeras", izjavio je povratnik na klupu Real Madrida, koji u karijeri nema sezonu u Ligi šampiona završenu bez titule prvaka.

PSŽ: Navas - Menije, Silva, Kimpembe, Bernat - Markinjoš (Erera), Gaj, Verati - Saravija (Dijalo), Ikardi (Čupo-Moting), Di Marija.

Real Madrid: Kurtoa - Karvahal, Militao, Varan, Mendi - Kros, Kasemiro, Rodrigez (Jović), Azar (Vaskez), Benzema, Bejl (Vinisijus).

Reporterima, pored igre dvostrukog strelca Anhela Di Marije i dvostrukog asistenta Huana Bernata, nije promakla uloga koju je u osvajanju tri boda na startu takmičenja u Grupi A, u kojoj su još Briž i Galatasaraj, imao neumorni vezista Idrisa Gaj.

Novajlija iz Evertona, asistent kod gola za 2:0 u 33. minutu, zaslužio je pohvale i mladog nemačkog trenera, u čiju ekipu je sumnjao dobar deo pariske javnosti, najavljujući spektakl na otvaranju nove sezone kao meč u kom neće nastupiti nijedan od trojice ubojitih napadača prvaka zemlje.

"Idrisa je mašina, on nikada ne prestaje da trči. Zato nam i povrati veliki broj lopti. Trio sa Markinjošom, Veratijem i njim je bio jako dobar", pohvalio je, između redova, Tuhel i samog sebe, prilikom odluke da Zidanovom veznom redu sa Kasemirom, Tonijem Krosom i Hamesom Rodrigezom suprotsatvi trojicu veštih i brzih fudbalera.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC