• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan Borjan: Mnogo se branimo, treba i da se igra

Autor mondo.rs

Golman crveno-bijelih Milan Borjan objasnio je i zašto je bio toliko nezadovoljan u nadoknadi vremena poslije velikog propusta odbrane.

Jedan od heroja Crvene zvezde ka plasmanu u Ligu šampiona bio je Milan Borjan, a isti nivo igre zadržao je i kada je grupna faza ovog takmičenja i počela.

Branio je sve što je mogao protiv Bajerna, imao je i saveznika u okviru gola, posebno ispod južne tribine "Alijanc arene", međutim tri puta je morao da vadi loptu iz mreže pošto su greške njegovih saigrača u odbrani kažnjavali Koman, Levandovski i Miler.

"Težak poraz... Iskreno, krivo mi je što je 3:0, moglo je da ostane 1:0 ili možda čak i 1:1, imali smo šanse u drugom poluvremenu. Fali tu još dosta iskustva.... Odigrali smo dobro odbrambeno, ali fali da se igra, mnogo se branimo, treba da se oslobodimo - bili smo u grču, a nije bilo razloga da budemo u grču. Ovo su najljepše utakmice za igru", hrabrio je svoje saigrače Milan Borjan koji nisu bili spremni za rizik kada bi se "otvorila" mogućnost za tranziciju.

Poslije dugog izlaganja kratko je zaključio...

"Treba da dignemo glavu gore i da se spremimo za derbi i da pobijedimo."

Posebno "vatren" bio je poslije trećeg gola koji je Bajern postigao "na foru" preko Tomasa Milera, kada ga je na brzinu pronašao Tijago Alkantara, dok je odbrana Zvezde mislila o kraju meča...

"Bio sam ljut jer sam tražio četiri igrača u živom zidu i govorio sam da paze na Milera. Htjeli su da izvedu na brzinu i znao sam da će se to desiti, ali kao da me nisu čuli od buke ili su bili koncentrisani na živi zid. Iz ovih grešaka se uči i treba da učimo poslije ovoga", kazao je Milan Borjan koga su novinari upitali i da izdvoji jednog igrača Bajerna koji ga je posebno oduševio.

"Generalno kao ekipa igraju odlično, nema tu pojedinaca, da izdvajam, svi su vrhunski fudbaleri, igrali su odlično i zasluženo su pobijedili".

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Možeš igrati kada Milojević ode, kao da je blizanac sa Radonjićem, difens, difens. Rezultat je da primiš gol ili dva manje, a bez napada 0

Dado

Bravo Borjan ! Odlicno receno, igraj muski, rizikuj malo. Dosta brate bunkera 90 min.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC