• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Braco" se raduje dolasku u Beograd: Zvezda dobra!

Autor mondo.rs

Hasan Salihamidžić na molbu MONDA pristao da razgovara sa srpskim novinarima.

/Od novinara MONDA iz Minhena/

Posle predsednika Ulija Henesa, dugo su nemački novinari u velikom broju "cedili" i Bajernovog sportskog direktora Hasana Salihamidžića, koji je po završetku razgovora sa njima pristao na molbu MONDA da i za srpske medije iznese svoje viđenje duela bavarskog giganta i Crvene zvezde u prvom kolu Lige šampiona.

"Dobro smo igrali i imali mnogo šansi, iako je kod 1:0 uvek teško za nas. Zvezda je opasna, ima opasne igrače, posebno špiceve. Bili su opasni iz kontranapada, tako da nam nije bilo jednostavno. Odigrali smo dobru utakmicu", konstatovao je nekadašnji mladi reprezentativac Jugoslavije, a potom A selekcije Bosne i Hercegovine posle pobede svog tima 3:0 na "Alijanc areni".

"Znam kakva nas atmosfera čeka na 'Marakani'. Mislim da će to biti potpuno drugačija utakmica i radujemo se tome. Radujem se da ponovo dođem u Beograd".

PITANJE ZA MILOJEVIĆA: DA LI JE VREME ZA PROMENU?

Može li Zvezda da bude konkurentna do kraja Bajernu, Totenhemu i Olimpijakosu?

"Ja se nadam. Iako je bilo 3:0 za Bajern, Zvezda je bila opasna kod 1:0, imala dobre akcije napred i pokazala kvalitet. Ali, da bi se prošlo dalje moraju se osvajati bodovi i pobeđivati utakmice. Dobro igra Zvezda", konstatovao je Salihamidžić, poznat iz igračkih dana i po nadimku "Braco".

Atmosfera na tribinama čuvenog Bajernovog stadiona bila je fantastična. Okruglo 70.000 gledalaca ispratilo je ovaj duel, od čeka ih je preko 5.000 navijalo za crveno-bele.

Gostujući navijači ostavili su utisak i na Salihamidžića.

"Navijači Zvezde su bili kao što ih poznajemo, uvek uz svoju ekipu. Radujem se dolasku na 'Marakanu'. Znam kako je dobra atmosfera tamo. Bio sam 1991. kada je Bajern igrao, sa reprezentavijom Jugoslavije. Imao sam priliku da osetim tu atmosferu, nadam se da će tako biti i ovaj put", dobro pamti bivši fudbaler Hamburga, Bajerna, Juventusa i Volfsburga veče kada se "nebo otvorilo" nad Beogradom posle čuvenih 2:2 i plasmana crveno-belih u finale Kupa šampiona.

Za koga ste navijali tada?

"Za Zvezdu, naravno", priznao je Bajernov direktor kroz osmeh.

Za kraj i kratak komentar o nekadašnjem reprezentativcu Nemačke, Marku Marinu.

"Bio sam sad sa njim... Momak je dobar, dobro igra, on je ključni igrač ovog Zvezdinog tima", istakao je Hasan Salihamidžić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC