• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oblaku se ovo nije desilo od tinejdžerskih dana

Autor mondo.rs

Poslednji put kada je nosio dres Rio Avea...

Kada se govori o najboljem golmanu današnjice prvo se spomenu Alison Beker i Mark Andre-Ter Štegen, sve manje u poslednje vreme David de Hea koji je pao u formi, dok je nekako uvek u drugom planu mirni slovenački čuvar mreže iz Atletiko Madrida.

Jan Oblak već godinama brani na visokom nivou, otkako je imao "klimav" početak kod Simeonea i brzo se ispravio, pa odbrana "jorgandžija" mnogo zavisi i od njega.

Fenomenalni Slovenac je u više navrata spasavao svoje saigrače od grešaka, rekorder je po broju utakmica bez primljenog gola od dolaska u Primeru, a možda sledeći podata najbolje ilustruje o kakvom majstoru se radi...

Verovali ili ne, ali prvi put od 2012. godine, kada je stajao na golu Rio Avea, Jan Oblak je na tri uzastopne utakmice primio dva gola, računajući klub i reprezentaciju.

Prvo je savladan na golu Slovenije protiv Izraeala (3:2), potom protiv Real Sosijedada (0:2) proteklog vikenda, pa protiv Juventusa (2:2) u sredu u okviru 1. kola Lige šampiona, kada je njegov tim u nadoknadi vremena stigao do boda.

Poslednji put kada mu se ovako nešto desilo imao je samo 19 godina i igrao je za slabašni tim na pozajmici iz Benfike, dok je čak sedam godina trebalo da se to i ponovi.

Neverovatno!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC