• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trepča "domaćin" Zvezdi na Banovom brdu?

Autor mondo.rs

Utakmica o kojoj se mnogo govorilo u prethodna tri dana na kraju bi mogla da bude odigrana na neutralnom terenu u Beogradu.

 Na Kosovu tvrde: Trepča "domaćin" Zvezdi na Banovom brdu? Izvor: MN PRESS

Otkako su kuglice na žrebu za 1/16 finala Kupa Srbije spojile Trepču i Crvenu zvezdu, nagađanja o toj utakmici ne jenjavaju. Sada nova stižu iz albanskih medija sa Kosova i Metohije.

Kako piše "Kosovo online", a prenosi "Tanjug", utakmica između kluba iz Kosovske Mitrovice i šampiona Srbije mogla bi da bude odigrana u Beogradu i to na stadionu Čukaričkog.

Isti izvor navodi da će utakmica biti odigrana 9. oktobra, što je tačno dve nedelje u odnosu na 25. septembar, termin kada će se igrati 12 od 16 mečeva prve runde Kupa Srbije.

Ovo je prvi put da se u javnosti pominje konkretan datum odigravanja utakmice Trepče i Zvezde, pošto je prethodno jedino bilo poznato da će meč biti odložen, zbog odigravanja zaostale utakmice Superlige Srbije između crveno-belih i ekipe Voždovca.

Ova navodna odluka o zameni domaćinstva dolazi nakon što je fudbalski savez takozvanog Kosova pozvao na zabranu odigravanja utakmice u Zvečanu, gde je Trepča domaćin svojih utakmica u okviru Srpske lige, grupa Zapad. FS "Kosova" je pisao UEFA i FIFA, ali i lokalnoj policiji, da zabrane ulazak igrača Crvene zvezde na teritoriju Kosova i Metohije.

Još uvek nema zvanične potvrde za informacije koje je objavio "Kosovo online", ali je u četvrtak postalo očigledno da bi toliko pominjani meč Kupa Srbije mogao da bude odigran u glavnom gradu Srbije. Tada je predsednik Takmičarske komisije FSS Miodrag Janković izjavio da bi meč Trepča - Zvezda pravio organizacione probleme i da bi to moglo da dovede do odigravanja utakmice u Beogradu.

Čeka se zvanična informacija iz Fudbalskog saveza Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC