• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki u ponedjeljak objavljuje spisak

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Selektor reprezentacije BiH, koji je podnio ostavku nakon nedavnog poraza u Jermeniji (2:4), te je dva dana nakon toga povukao, spisak igrača za oktobarske utakmice u kvalifikacijama za EURO 2020 protiv objaviće 23. septembra.

Robert Prosinečki, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koji je podnio ostavku nakon nedavnog poraza u Jermeniji (2:4), te je dva dana nakon toga povukao, spisak igrača za oktobarske utakmice u kvalifikacijama za EURO 2020 protiv Finske i Grčke objaviće u ponedjeljak, 23. septembra.

"Selektori A reprezentacije BiH Robert Prosinečki i U-21 Vinko Marinović održaće zajedničku konferenciju za novinare u ponedjeljak, 23. septembra 2019. godine, u 12 sati, u prostorijama Fudbalskog saveza BiH (FS BiH) u Sarajevu. Prosinečki i Marinović će na konferenciji zvanično saopštiti imena igrača za oktobarske kvalifikacione utakmice A tima sa Finskom i Grčkom za plasman na EURO 2020, odnosno U-21 selekcije sa Njemačkom za EURO 2021", saopšteno je danas iz FS BiH.

BiH će u kvalifikacijama za EURO 2020 u Zenici 12. oktobra igrati protiv Finske, te tri dana kasnije u Atini sastaće se sa Grčkom.

Na tabeli grupe J kvalifikacija za EURO 2020 prva je Italija sa maksimalnih 18 bodova. Slijede Finska 12, Jermenija 9, BiH 7, Grčka 5 i Lihtenštajn sa jednim bodom.

Mlada selekcija BiH u kvalifikacijama za EURO 2021 pobijedila je Moldaviju sa 4:0, dok je u Belgiji remizirala 0:0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC