• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koštao je 60 miliona, ulazi u igru sa klupe

Autor mondo.rs

Čak i nakon teške povrede Liroja Sanea, za Alžirca obično nema mesta u prvoj postavi Mančester sitija.

Rijad Mahrez dugo je čekao da čelnici Mančester sitija nagovore Lester da ga proda. To se konačno desilo u julu 2018, kada je najbolji igrač Premijer lige u sezoni 2015/16 po izboru Asocijacije profesionalnih fudbalera, stigao na "Etihad" u transferu vrednom 60 miliona funti.

Iako je tada postao najskuplji igrač u istoriji Sitija (ovog leta ga je sa prvog mesta potisnuo Rodri), Alžirac je kod Pepa Gvardiole uglavnom rezerva.

Istina je da su retke utakmice u kojima ne odigra ni minut, ali isto tako retko se nalazi u startnih 11, čak i ovog leta kada zbog povrede kolena Liroj Sane uopšte nije u kombinaciji.

Postavlja se pitanje kako će biti u subotu protiv Votforda, nakon što je dao gol i asistirao kada je Siti "otvorio" Ligu šampiona pobedom nad Šahtjorom u Donjecku (3:0).

"U Lesteru je navikao da igra stalno, ali ovde je konkurencija žestoka. Vidi se na svakom treningu da Rijad voli da igra fudbal, da voli da bude u dodiru sa loptom. I na utakmici uvek želi loptu, kada mu neka ideja ne 'prođe', hoće da proba ponovo. To samopouzdanje je možda najvažnije za igrača u velikom klubu. Mislim da samo treba da bude opušteniji u situacijama kada ne igra", prokomentarisao je Gvardiola.

Siti posle remija sa Totenhemom i poraza u Noriču zaostaje za vodećim Liverpulom pet bodova. "Redsi" su u prvih pet kola Premijer lige ostvarili svih pet pobeda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC