• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka u znaku kubanske salse (VIDEO)

Autori mondo.ba Autori Dragana Božić

Banjalučani su večeras uživali u zvucima Kube kao i senzualnim pokretima salse na “Gala plesnoj večeri” koju je u Banskom dvoru organizovala Omladinska organizacija “Salsa Puerto” u saradnji sa Turističkom organizacijom Grada Banja Luka.

 Gala plesno veče u Banjaluci Izvor: TOBL za Mondo.ba

Đorđe Vujčić instruktor plesa rekao je za MONDO da Banja Luka ima dugu plesnu tradiciju obogaćenu posebnim duhom Kube, njenim ritmom, muzikom i plesom.

“Večeras smo pripremili nekoliko nastupa, kao prvo tu je kubanska salsa, zatim ‘Baćatu’- jednu priču o ljubavi, a za kraj smo pripremili ‘Lady style’ kao priču o ženama i njihovoj ženstvenosti, rekao je Vujčić iz “Salsa Puerte”.

Direktorica Turističke organizacije Banja Luka Irena Radojević  izrazila je zadovoljstvo što se ovakva manifestacija ponovo dešava u Banjaluci.

“Omladinska organizacija “Salsa Puerto”  je učesnik našeg događaja Ljeto na Vrbasu i kao takva  radi na unapređenju kulturnog i zabavnog života u okviru cjelokupne turističke ponude grada Banja Luka. Cilj je da i u narednim godinama kroz ovu vrstu plesa širimo pozitivnu energiju i zdrav način života u kojem svoje mjesto nalaze svi ljudi dobre volje”, rekla je Radojevićeva.

Evo djelić večerašnje atmosfere!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop