• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NFL: OTKAZ zvijezdi zbog optužbi za silovanje!

Autor mondo.rs

Do ovog ljeta, bio je jedno od zaštitnih lica lige. A, onda su počeli ogromni problemi - suspenzije, optužbe i čak DVA otkaza u nekoliko nedelja.

  Veliki NFL skandal!

Hvatač Nju Inglanda, Antonio Braun (31) dobio je otkaz poslije samo 11 dana saradnje sa šampionom, jer je tokom kratkog boravka među Petriotsima dva puta optužen za silovanje!

Takav publicitet nije potreban nijednom timu, pa je slavna NFL franšiza iz Bostona potvrdila rastanak sa potamnjelom zvijezdom lige. Da situacija po Brauna bude teža, drugi put je dobio otkaz ovog ljeta, jer je prethodno u Rejdersima otpušten 7. septembra, samo dan prije nego što bi njegova plata za aktuelnu sezonu postala garantovana.

Problematični "vajd risiver" stigao je u Rejderse poslije devet godina u Pitsburgu, ali je u novom timu nizao incidente i probleme.

Najprije je nedovoljno obuven zamrznuo sopstvenu nogu u krio-komori u Francuskoj, potom se nije pojavljivao na treninzima i zbog toga bio kažnjen, a svađao se i zbog svoje kacige, koja više nije u skladu sa bezbjednosnim pravilima lige, ali nije htio da je promijeni,

Povrh toga, 10. septembra se oglasila Britni Tejlor, Braunov bivši kondicioni trener, optužbom da je tri puta seksualno napastvovao. Nekoliko dana kasnije, tokom njegovog boravka u Nju Inglandu, u javnost je sa istim optužbama izašla još jedna ženska osoba, a u međuvremenu se javio i jedan doktor iz Pitsburga, koji je optužio NFL zvijezdu da ga je takođe maltretirao i ponižavao tokom pregleda.

Zbog svega navedenog, Braun je optušten i protiv njega je liga pokrenula istragu. Ako bude kažnjen, imaće pravo da "odradi" kaznu i kao slobodan igrač.

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC