• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Natho pred prvi "vječiti derbi": Samo pobjeda!

Autor mondo.rs

Fudbaler Partizana Bibras Natho želi na debiju u duelima sa Crvenom zvezdom da svom timu donese trijumf.

 Natho pred prvi "vječiti derbi": Samo pobjeda! Izvor: MN PRESS

Bibras Natho bio je najbolji igrač Partizana u meču Lige Evrope protiv AZ Alkmara. Bio je jedini strijelac za crno-bijele u meču koji je završen remijem (2:2), zbog čega se našao i u idealnom timu 1. kola grupne faze Lige Evrope.

"Igrali smo bolje u drugom poluvremenu, stvarali smo mnoge šanse, ali smo imali problem sa realizacijom. Nismo uspjeli da iskoristimo prednost, a oni su nam dali drugi gol iz kontranapada. Moramo da budemo skoncentrisaniji u narednim utakmicama, moramo da dobijamo. Nadam se da ćemo na predstojećim mečevima igrati isto, a iskoristiti više šansi i pobjeđivati", rekao je izraelski reprezentativac.

SJAJNO JE IGRATI PRED DJECOM

"Bilo je sjajno igrati protiv AZ Alkmara pred onoliko djece na tribinama. Divno je bilo vidjeti ih u onolikom broju, veoma sam srećan što su imali priliku da uživaju u utakmici na stadionu. Napravili su predivnu atmosferu i naravno, želim u ime svih nas da im se zahvalim, nadam se da će i ubuduće dolaziti da nas bodre", poručio je Natho.

 Natho je istakao da je zadovoljan igrom koju je pružio protiv AZ Alkmara, ali ne u potpunosti.

"Kada govorimo o mojoj igri, da, srećan sam i zadovoljan što sam postigao dva gola, ali sam, s druge strane, veoma tužan što nismo pobijedili, ipak je to najvažnije. Uvijek dajem maksimum da pomognem svom timu. Najvažnija je ekipa, a ne ja kao pojedinac".

Vezista Partizana novu priliku da se dokaže i pomogne svom timu imaće u nedjelju, u najvažnijem meču domaćeg šampionata, "vječitom derbiju" protiv Crvene zvezde, prvom u karijeri.

"Na derbiju u obzir dolazi samo jedna stvar, kojom bih bio zadovoljan, a to je pobjeda. Želimo da pobijedimo svaku utakmicu, a derbi posebno. Najvažnija je pobjeda, pobjeda i samo pobjeda u ovoj utakmici", jasno je poručio Natho.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC