• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čolo" uzalud menjao, Atletiko nije bio Atletiko

Autor mondo.rs

Selta iz Viga iskoristila je veliko emotivno i fizičko pražnjenje crveno-belih u utorak uveče.

Izgleda da je samo navijačima Atletiko ostalo energije posle onog "kambeka" u meču sa Juventusom u sredu uveče.

Tri večeri od emotivnog povratka u meču 1. kola Lige šampiona, fudbalerima trenera Dijega Simeonea nije ostalo snage i energije za više od boda u meču 5. kola Primere.

Na "Metropolitanu" je ove subote uveče čak 57.700 navijača bučno bodrilo crveno-bele, ali nije vredelo ni do izmena, ni posle toga: Atletiko Madrid - Selta Vigo 0:0.

"Atleti" su počeli kampanju u La Ligi sa devet bodova iz prva tri kola (Hetafe 1:0, Leganes 0:1, Eibar 3:2), pa osvojili bod protiv timova sa obale Atlantika - prošli vikend bilo je 3:2 u San Sebastijanu sa Sosijedadom, ovog 0:0 u Madridu sa Seltom.

Videvši u kom pravcu ide treća utakmica ekipe u prethodnih sedam dana, "Čolo" Simeone napravio je dvostruku izmenu posle sat vremena i poslao na teren Vitola i Tomasa Partija, devet minuta kasnije izveo pokušao je i uvođenjem Alvara Morate umesto Žoaa Feliksa, ali jednostavno nije vredelo.

Ruben Blanko zaustavio je svaki od pet udaraca upućenih u okvir gola i sačuvao bod ekipi na stadionu na kom je prethodnih sezona bilo 2:0, 3:0, 3:2 i 2:0.

Selta se posle neprijatnog poraza na "Balaidosu" od Granade u prošlom kolu rezultatom 0:2, vratila remijima i sada ih ima tri u poslednja četiri kola.

Atletiko: Oblak - Tripije, Felipe, Himenez, Renan Lodi - Koke, Erera (od 60. Parti), Saul, Žoao Feliks (od 69. Morata) - Košta, Korea (od 60. Vitolo).

Selta: Blanko - Maljo, Edu, Arauho, Olaza - Suarez, Lobotka, Jokuslu (od 66. Šeik), Rafinja - Mina, Aspas.

Pročitajte sve rezultate i strelce sa mečeva 5. kola Primere, koje je počelo nepopularnim remijem u petak na "El Sadaru", a nastavljeno bravurama Santija Kasorle u subotu na "El Madrigalu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC