• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samsung ismijava Huawei Mate 30 i Mate 30 Pro

Autor mondo.rs

Naravno, sve zbog Android licence i Google aplikacija.

 Samsung ismeva Huawei Mate 30 telefone zbog Google aplikacija i Android licence Izvor: Mondo/Marko Čavić

Svet je video premijeru Huawei Mate 30 i Huawei Mate 30 Pro telefona u Minhenu i iskreno - bilo bi JAKO ZANIMLJIVO videti kako bi se iPhone 11, Note 10+ i svi drugi modeli borili sa Huawei Mate 30 serijom, koja je donele velike promene u najvišu klasu.

Mate 30 Pro ima jaču bateriju, veći i bolji ekran, podršku za M Pen, najbrže bežično i punjenje uopšte sa punjačem u paketu, kao i veoma zanimljivu četvorostruku kameru, o kojoj još uvek ne možemo da sudimo, ali je ono što je Huawei prikazao na sceni bilo impresivno. Ipak, Huawei Mate 30 serija nema licencirani Android, Play Store niti Google aplikacije.

I to je stvar, koju Samsung koristi da pecne svog najvećeg konkurenta!

U Latinskoj Americi Samsung je upravo počeo promociju Galaxy Note 10 serije, u kojoj se prikazuje slika tih telefona, zajedno sa napomenom o saradnji sa Google kompanijom i aplikacijama na ekranu: Search, YouTube, Chrome, GMail, Photos, Maps, Play Store i Drive. Tu je i promocija za YouTube, koja naravno nije dostupna na Mate 30 seriji telefona. Samsung svakako ne staje samo tu, nego ide i korak dalje - Uživajte u ažuriranjima, aplikacijama i Google servisima, poručuje se u mejlu, koji je poslat mnogim budućim potencijalnim korisnicima Samsung Galaxy Note 10 i Note 10+ telefona.

Svakako, u ovom trenutku nekom ovo može izgledati previše, ali ne verujemo da Huawei haje mnogo za ovako nešto, jer i kineska kompanija koristi svaku priliku da ismeje Samsung kompaniju. Uradio je Huawei to na premijeri Kirin 990 čipseta, kad je ismejao Samsung Galaxy Note 10 dizajn, kao i na premijeri baš Mate 30 serije, kad je uporedio savršenu noćnu fotku Mate 30 Pro telefona sa mrklim mrakom na fotki Samsung Galaxy Note 10+ uređaja.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

HUAWEI Mate 30 Series
Izvor: Huawei Mobile

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS