• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lekleru "pol", ne i trka sa Fetelom

Autor mondo.rs

Sjajna vožnja "veterana" i nova trka za brigu Mercedesa. Ipak, jasno je da je šampionat gotovo riješen...

Velika pobjeda Sebastijana Fetela!

Treći uzastopni put Šarl Lekler je trku počeo sa "pol" pozicije, ali nije uspio da veže het-trik pobjeda u Singapuru pošto ga je "nadmudrio" njegov klupski kolega Sebastijan Fetel, slavivši sa 2,641 sekunde ispred momka iz Monaka.

Ova pobjeda za četvorostrukog šampiona Formule 1 bila je važna i jer se počelo spekulisati o njegovoj poziciji u Ferariju, odnosno da li je vrijeme da Šarl Lekler, koji je očigledno buduća zvijezda ovog sporta, treba da u narednoj sezoni dobije prednost umjesto njega. Ova pobjeda, vidjećemo da li i "rat", otišla je na vodenicu Nijemca...

Iza dva Ferarija stigao je Maks Ferstapen iz Red Bula, dok potom slijede dva Mercedesa - Luis Hamilton i Valteri Botas, koji se nisu proslavili u Singapuru.

Zanimljivo, Mercedes je posljednju pobjedu zabilježio u Mađarskoj, kada je slavio Luis Hamilton, dok su dvije nedjelje prije toga, u Njemačkoj, takođe bili bez podijuma, što im se tako već drugi put desilo ove sezone.

U deset najboljih plasirali su se i Albon (Red Bul), Noris (Meklaren), Gasli (Toro Roso), Hilkenberg (Reno) i Đovinaci (Alfa Romeo), a Italijan je jedno vrijeme bio i lider trke.

Na šest trka do kraja lider je Luis Hamilton sa 296 bodova, slijedi ga klupski kolega Valteri Botas sa 231, dok po 200 imaju Šarl Lekler i Maks Ferstapen. Iza njih je Sebastijan Fetel sa 194, dok su daleko iza Gasli (69), Sainc (58), Albon (42)....

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC