• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otac "malog Mesija": Htio sam da igra za Portugal!

Autor mondo.rs

"Crvena furija" je dobila veliko pojačanje, ali roditelj fudbalera nije zadovoljan internacionalnom budućnošću svog djeteta...

Fudbalska reprezentacija Španije dobila je veliko "pojačanje" – Ansu Fati je u petak dobio pasoš te države, i tako stekao pravo nastupa za nacionalnu selekciju, ali to nije po volji njegovim najmilijima.

Naime, otac "čuda od djeteta" nije zadovoljan činjenicom da je njegov sin postao španski državljanin.

On je u razgovoru za "A Bolu" rekao da su njegovi planovi po pitanju reprezentativne karijere njegovog sina bili potpuno drugačiji.

"Moj san je bio da moj sin zaigra za Portugal. Mislim da je i on prije to želio, ali sada će to biti veoma teško. Prije nekog vremena sam pričao sa direktorom portugalskog Fudbalskog saveza, razgovor je protekao veoma dobro, ali nikada me nisu ponovo pozvali", ispričao je Bori Fati.

Španci su znali da iskoriste priliku koja im se ukazala, brže-bolje su pohitali i obezbijedili mladom igraču rođenom u Gvineji-Bisao zvanične papire njegove "nove" države i sada je napadač veoma blizu toga da obuče njihov dres.

Njegov otac primijećuje da je su čelnici saveza bili veoma uporni i da su postupili mnogo ozbiljnije od portugalskih kolega.

"Nakon prvih partija koje je pružio u seniorskoj konkurenciji, našli smo se pod velikim pritiskom španskog Saveza, kontaktirao me je predsjednik i čini se da je sada sve gotovo", zaključio je stariji Fati.

Ansu je jedan od rijetkih fudbalera koji na početku Barselonine sezone zaslužuju prelaznu ocjenu, i iako mlad, djeluje da mu pritisak igranja u velikom klubu ne stvara poteškoće.

On bi uskoro mogao da napusti ekipu, ali na kratko jer se očekuje da će se naći na spisku selektora španske U17 reprezentacije, za Svjetsko prvenstvo u toj kategoriji koje će se igrati u Brazilu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC