• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da sad mogu, birao bih druge strance za derbi!"

Autor mondo.rs

"Ja sam najodgovorniji", poručio je trener Crvene zvezde nakon prvog poraza u "vječitim" derbijima

 Vladan-Milojevic-izjava-poslije-161.-veciti-derbi-Partizan-Crvena-zvezda-2-0 Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je večeras probao da iznenadi Partizan sa novom formacijom i istakao da nije lijepo i prijatno zbog poraza od "vječitog" rivala.

Milojević nije mogao da se obrati novinarima sa uobičajenog mjesta, pošto mu nije bio omogućen prolaz kroz dvorište stadiona u Humskoj. Po završetku utakmice novinari su morali da prolaze atletskom stazom do Kluba sportista na konferenciju, a tu je morao da prođe i Milojević, pored jedne od frakcije navijača Partizana zadržane poslije utakmice.

Milojević se novinarima naknadno obratio ispred svlačionice....

"Probali smo da iznenadimo Partizan sa drugačijom fomacijom, da kontrolišemo prostor i loptu. Bilo je par segmenata kada smo radili dobre stvari i ono što smo željeli, ali onda ne centriramo kako treba... Ja sam najodgovorniji", rekao je Milojević novinarima poslije utakmice u kojoj je njegova ekipa potpuno nadigrana (2:0).

"Nije lijepo i prijatno kada izgubite derbi, borbu za prestiž. Profesionalci smo i moraćemo što prije ovo da zaboravimo. Treba da razmišljamo o narednim utakmicama."

Milojević je čestitao Partizanu na pobjedi, a nije bio saglasan u ocjeni da je taktika u utakmici protiv Partizana bila defanzivna.

Čak iako je Zvezda bila bez šuta u okvir gola.

"Statistika ne laže. Bilo je situacija koje smo mogli drugačije da riješimo. Zašto nismo... Statistika nije dobra i moramo da vidimo koji su uzroci. Vidjećemo... Probaćemo da nađemo rješenje", rekao je Milojević.

U timu nije bilo Hoze Antonija Kanjasa koji je "platio ceh" velikog broja stranaca u ekipi Crvene zvezde, pa je četvoricu Milojević morao da ostavi van ekipe.

Prednost su dobili Žander, Van la Para, Marin i Boaći.

"Nikada od mene nećete čuti alibi. Ja sam odlučio ko će igrati. Neukusno je da pričamo o tome. Možda je trebalo... Sa ovakvim rezultatom, da mogu da promijenim, stavio bih druge strance da igraju. Imam veliki problem sa tim", kazao je Milojević.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Delija

Sad možeš da odeš...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC