"Džoker" napustio intervju zbog ovog pitanja

Autor:

Glumac nije bio zadovoljan zbog pitanja novinara.

0
A- A A+
joker, džoker, hoakin finiks Foto: YouTube/screenshot/Cooper Neidecker

Glumac Hoakin Finiks je navodno "odjurio" usred intervjua zbog pitanja koje mu je postavio novinar u vezi sa predstojećim filmom "Džoker".

Hoakina, koji tumači lik Artura Fleka, čoveka koji će kasnije postati ozloglašeni zlikovac Džoker, pitali su da li misli da će pojedine scene iz filma možda inspirisati nasilje u stvarnom svetu, jer se o toj temi već prethodno diskutovalo.

Glumac je umesto odgovora, ustao i otišao usred intervjua, piše "The Telegraph", a potom je navodno besno pitao zašto bi novinar uopšte postavljao takvo pitanje. Kasnije su ga ubedili da se ipak vrati i nastavi s intervjuom.

Radnja filma je smeštena u Gotamu 1981. godine i prati priču Artura Fleksa, propalog stand-up komičara koji postaje ubica nakon što ga, kako se čini, život "ubija" pri svakom pokušaju da uradi nešto dobro. U bioskopima će biti od 4. oktobra, a prethodno je reditelj Tod Filips ispričao kako je uspeo da nagovori Hoakina da prihvati ovu ulogu.

"Išao sam stalno do njegove kuće i bukvalno ga preklinjao da uradi ovaj film", otkrio je reditelj, a glumac nikada nije zvanično rekao "da" ovoj ulozi, već se jedan dan samo pojavio na probi kostima.

Kritičari su oduševljeni ovom interpretacijom Džokera, a mi se radujemo što ćemo uskoro imati prilike da ga pogledamo!

Tagovi:

Ostale vijesti