• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić oštro po Partizanu: Godinama TRUJU javnost!

Autor mondo.rs

Generalni direktor Crvene zvezde održao je vanredni brifing sa novinarima povodom poraza u 161. "vječitom derbiju".

 Zvezdan Terzić - Partizan godinama truje javnost Izvor: MN PRESS

Zvezdan Terzić istakao je da su Partizanovi čelni ljudi svojim ponašanjem doprinijeli histeriji među navijačima crno-bijelih, a što je dovelo, između ostalog, do prekida nedeljne utakmice na nekoliko minuta, zbog uvreda na račun predsjednika FSS, Slaviše Kokeze.

"Drugi razlog zašto razgovaramo sada je histerija među navijačima Partizana. Njihovo rukovodstvo ih truje već mjesecima, pa i godinama, pričama da je Zvezda mezimac države. Vode perfidnu kampanju i spinuju javnost da neko želi da uništi Partizan, prije svega država i Savez. Nedopustivo je da predsjednik Partizana Vučelić sjedi pored Slaviše Kokeze i ne reaguje, niti osudi ponašanje i skandiranje publike. Uvukli su i Sava Miloševića, kog izuzetno cijenim, u te priče i zatrovali ga".

"A ne pominju da su nam 2017. oteli titulu. Već dugo zloupotrebljavaju činjenicu da predsjednik države Aleksandar Vučić ne krije da navija za Zvezdu, pa država mora da se pravda kroz konkretne poteze da Zvezda nije u podređenom položaju".

"Ja stvarno duboko poštujem Partizan kao klub, međutim, za to poštovanje su potrebne dvije strane. Ne znam da li je iko iz Zvezde govorio loše o Partizanu, a oni iz nedelje u nedelju koriste svoju televiziju da pričaju laži i truju javnost. Da su se bar ogradili, a ne da Milorad Vučelić za skandiranje Kokezi kaže: 'Pa dobro, samo su navijali'".

Uskoro opširnije...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC