• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić za MONDO: Borac igra "toplo-hladno"

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener Sarajeva Husref Musemić nekoliko puta ponovio da je "bordo" tim pod imperativom pobjede protiv Borca u 10. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Aktuelni osvajač "duple krune" ove sezone nije na nivou prethodne kada je superiorno osvojio Premijer ligu i Kup Bosne i Hercegovine.

U dosadašnjih devet utakmica u prvenstvu, izabranici Husrefa Musemića su poraženi dva puta: od gradskog rivala Željezničara (5:2), kao i u posljednjem kolu od "hita prvenstva" Tuzle siti na "Tušnju" (2:1).

Trenutno je Sarajevo na trećem mjestu na tabeli sa tri boda zaostatka za vodećim "građanima" iz Simin Hana, a priliku za "vađenje" imaće u srijedu protiv banjalučkog Borca (18.00), koji putuje na "Koševo" poslije remija sa Široki Brijegom na Gradskom stadionu (1:1)  iako je gotovo cijelo drugo poluvrijeme imao igrača više.

"Mi smo pod imperativom pobjede. Borac je ekipa koja od početka prvenstva igra po principu 'toplo-hladno'. Imaju dosta novih igrača, ali sigurno nas čeka teška utakmica. Mi moramo, a imamo i određenih kadrovskih problema. Osim toga, nismo u nekoj dobroj formi, ali želimo da pobijedimo. Potrudićemo se da odigramo što je moguće bolje", rekao je Musemić na početku razgovora za naš portal.

Prema Musemićevim riječima, ima još dosta vremena da "skautira" igru crveno-plavih, ali je njegov utisak o Banjalučanima da igraju "promjenljivo".

"Gledao sam Borčevu utakmicu protiv Slobode, koju možda Borac nije trebao da izgubi. Prije primljenog gola, imali su šansu da postignu pogodak. Kažem, igraju 'toplo-hladno', to je moj utisak".

Izvor: MONDO

Musemić je napomenuo da Borac ima kvalitetne igrače, koji iza sebe imaju respektabilan fudbalski pedigre iako je evidentno da teško stvaraju, a još teže realizuju kreirane šanse.

"Objektivno, Borac ima dobre igrače u napadu. Tu je Stojan Vranješ, Srđan Vujaklija, Ivan Crnov, koji iza sebe imaju karijere, rejting za svaku pohvalu. Sad zašto imaju slabiju realizaciju, to je druga stvar".

Razumljivo, nije želio da otkrije koga će suprotstaviti Borcu, ali je istakao da to sve zavisi od problema sa povredama njegovih fudbalera.

"Kako ću postaviti ekipu zavisi od toga, koga ću imati na raspolaganju. Od početka kuburimo sa povredama i onima koji su vraćaju poslije u trenažni proces. Dobro je da nemamo kažnjenih, a što se tiče povrijeđenih, vidjećemo. Ima još dva dana do meča. Pokušaćemo da odaberemo najbolje i ponavljam, želimo da pobijedimo. Pod imperativom smo", podvukao je Musemić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Cuvaj se

Cuvaj se Husrefe, ako ti Kruna ubaci u tim Mirića, bice svasta

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC