• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan traži novog trenera

Autor mondo.rs

Rosoneri kontaktirali sa Ukrajincem, koji je tom timu odlučujućim golom u penal seriji doneo trofej Lige šampiona 2003. godine.

Čelnici Milana nezadovoljni učinkom ekipe blizu su odluke da smene Marka Đampaola. Njegova pozicija je već poljuljana, a poraz od Fiorentine (3:1), samo je potvrdio da je vreme za "rez".

Oni su već krenuli u potragu za novim kandidatom za klupu.

Pored bivšeg trenera Đenara Gatuza na listi želja je i Lućano Spaleti, a poslednji kontakt ostvarili su sa Andrejom Švečenkom, bivšim igračem, koji je tom timu odlučujućim golom u penal seriji doneo trofej Lige šampiona 2003. godine, preneo je Tutomerkato.

Problem predstvlja što je popularni Ševa selektor Ukrajine i ugovor sa fudbalskim savezom te zemlje vezuje ga do jula 2020. godine, pa je pitanje da li bi mogao da "sedi na dve stolice".

Još teža situacija za Milan je to što ima odlične rezultate u kvalifikacijama za EURO i na korak je da završi kao prvi u grupi ispred Portugala i Srbije.

Ševčenko je igrao za Milan od 1999. do 2006. godine, upisao je tada 208 nastupa, postigao 127 golova i osim titule Lige šampiona osvojio je i titulu Serije A, Kup Italije, i UEFA Superkup. U drugom navratu kao pozajmljeni igrač Čelsija za rosonere je odigrao 18 mečeva u sezoni 2008/2009.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC