• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dodik stikeri" hit u vajber grupama u RS

Autor mondo.ba

Vajber je omogućio korisnicima da sami kreiraju stikere i to je uskoro dovelo do (ne)očekivanog rezultata - stikera sa likovima popularnih političara.

Stikere od sličica srpskog člana Predsjedništva BiH kreirao je Jovica Vasović iz Rogatice, član Mladih socijal-demokrata, podmlatka Saveza nezavisnih socijal-demokrata, partije čiji je predsjednik Milorad Dodik.

Dodik je na stikerima u različitim raspoloženjima pa su sličice najpoznatijeg političara iz Republike Srpske uskoro veoma brzo raširile i vajber grupama i konverzacijama u Srpskoj.

Vajber, jedna od vodećih plaformi za razmjenu poruka na svijetu, nedavno je predstavila novu funkciju - "Kreiraj svoj stiker" koja omogućava korisnicima da dizajniraju i kreiraju svoje personalizovane stikere i pakete stikera.

Tokom proteklih godina, vajber je objavio hiljade uređenih stiker paketa koji su dijeljeni među njegovim korisnicima 30 milijardi puta samo tokom prošle godine. 

Korisnici mogu da kreiraju pakete od najviše 24 pojedinačnih stikera.

Kao kreatori sopstvenih stiker paketa, korisnici imaju mogućnost da izaberu da li će omogućiti drugima da ih takođe koriste, time što će obilježiti svoj stiker paket kao javan ili privatan. 

/Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka Mondo portalu./

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS