• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viber konačno popravio slanje slika

Autor mondo.rs

Viber nakon poslednjeg ažuriranja svima nudi izbor kvaliteta slika prilikom slanja.

 Viber konačno popravio slanje slika Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Već smo pisali da je Viber krajem septembra dobio masivno unapređenje, a jedna od novih opcija bila je i kvalitet fotografija, koje se razmenjuju putem ove aplikacije.

Konačno više nismo ograničeni na veličinu slike do 250 KB, pa sad imamo opciju upotrebe do kvaliteta od 650 KB. Ovo je, iako daleko od idealnog, značajno unapređenje i omogućiće bolji kvalitet razmenjenih fotografija od korisnika ka drugim korisnicima. Opcija je omogućena u aplikaciji Viber v11.6.3, dostupnoj od 5. oktobra.

Kao što smo rekli, nakon ažuriranja bi ovu opciju trebalo da imaju svi i to u: Još >Podešavanja >Mediji i skladište >Kvalitet fotografije >Izaberite kvalitet fotografije, koje šaljete >Odlično (~650 KB). Uz ovu opciju na raspolaganju vam je i format Komprimovan (~180 KB), koji je najštedljiviji što se veličine slike tiče i dosadašnji Dobar (~250 KB).

Da bi oba korisnika imala odličan kvalitet slike potrebno je da oba korisnika odaberu opciju Odlično u podešavanjima kvaliteta slika, naravno.

Uživajte u kvalitetnijim slikama u Viber aplikaciji i pratite nas i dalje za nova otkrića u vezi sa Viber aplikacijom, koja ćemo objaviti uskoro!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS