• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stefano stiže u Milano, fanovi kažu #PioliOUT!

Autor mondo.ba

Navijači Milana nisu zaboravili da je Stefano Pioli vodio najvećeg rivala. Na udaru Maldini, Boban, Gazidis...

Katastrofalne igre Milana koštale su posla Marka Đampaola i slavni klub morao je u potragu za novim trenerom.

Uprava Milana vrlo je brzo našla rješenje u vidu Lučijana Spaletija, ali je dogovor propao  jer italijanski stručnjak nije želio da se odrekne 2.500.000 evra odštete nakon otkaza u Interu.

"Rosonerima“ nije preostalo ništa nego da posegnu za drugim rješenjem, a zanimljivo, izbor je ponovo pao na bivšeg trenera najljućeg rivala - Intera.

Italijanska "Gazzeta dello Sport“ objavila je da je klub kontaktirao Stefana Piolija koji će se danas sastati sa čelnicima Milana, ali ne očekuje ga baš topla dobrodošlica.

Ideja da Stefano Pioli preuzme Milan nije se nimalo svidjela navijačima, koji svoje nezadovoljstvo za sada izražavaju na društvenim mrežama, a hashtag #PioliOUT je trenutno najpopularniji u Italiji.

Fanovi Milana ogorčeni su na upravu, posebno na legendu kluba Paola Maldinija, koji je sada tehnički direktor, te Zvonimira Bobana, prvog čovjeka svih fudbalskih operacija.

Umjesto čestitki za rođendan, proslavljeni hrvatski fudbaler, dobio je brojne kritike, a nije pošteđen ni izvršni direktor Ivan Gazidis.

Ovom trojcu zamjera se izbor Stefana Polija, koji prema njihovom mišljenju nema dovoljno autoriteta, harizme i znanja da vodi slavni klub kakav je Milan.

Pioli je u Seriji A vodio kjevo, Bolonju, Lacio, inter i Fiorentinu, a najznačajniji uspjeh mu je to što je 2015. uveo ekipu Lacija u Ligu šampiona.

Pitanje je, međutim, koliko će akcija navijača na internetu imati rezultata.

Podsjetimo se, navijači Juventusa ljetos su "trendovali" #SarriOUT, protestujući protiv dolaska Maurisija Sarija, a ovaj italijanski stručnjak danas uspješno vodi "Staru dame".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC