• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi: Da, htio sam da napustim Barselonu!

Autor mondo.rs

Dobra vijest za navijače Barselone je da više nije pomislio na to...

Prije nekoliko nedjelja u javnosti se pojavila informacija da Lionel Mesi u ugovoru sa Barselonom ima klauzulu koja mu dozvoljava da besplatno napusti klub na kraju sezone.

Ne treba posebno naglašavati koliko je to zabrinulo navijače "Blaugrane" koji se nadaju da bi Mesi do kraja karijere mogao da nastupa za Barselonu, ali sve slabiji rezultati i nedostatak trofeja u Ligi šampiona nagovještavaju da bi možda na drugom mjestu mogao da potraži sreću.

Ipak, poslije posljednjeg intervjua ne moraju da brinu!

"Moja ideja je da ostanem ovdje još mnogo godina. Uvijek sam tako razmišljao i ništa se nije promijenilo...", rekao je Leo Mesi u jednom radijskom intervjuu.

"Moja ideja je da završim karijeru u Barseloni. Posebno zbog toga što osjećam prema klubu i mojoj familiji koja je veoma srećna ovdje. Sanjao sam da igram i za Njuels, klub u kom sam ponikao i koji volim, ali ponekad morate na prvo mjesto da stavite porodicu".

Ako ovo nije bio dovoljan nagovještaj da se ne rastaje sa Barselonom - sljedeći jeste.

"Moja djeca bi morala da raskinu mnoga prijateljstva, kao što se i meni desilo...", ispričao je Leo Mesi koji je definitivno promijenio mišljenje u odnosu na prije pet godina.

Tada je bio na korak od odlaska iz Španije.

"U sezoni 2013/14 želio sam da napustim Barselonu. Bila je situacija koja je bila iznad onoga što sam osjećao prema klubu. Htio sam da odem iz Španije zbog tužbe i problema oko poreza, osjećao sam se iznevjereno", kazao je Lionel Mesi koji je na kraju postigao dogovor sa tužilaštvom zbog utaje poreza, kao što je to učinio i njegov "arhi-rival" Kristijano Ronaldo.

U novu sezonu ušao je "tiho", tek prošlog vikenda postigao je prvi gol za Barselonu, pošto ga je mučila povreda, a ističe da i dalje nije potpuno spreman. Kada je u pitanju novi ugovor, kaže da nema ništa novo u toj priči, ali da neće biti nikakvih problema kada sjednu za sto.

Možete li da zamislite Lea Mesija u drugom klubu? Možda i ne morate, izgleda da se to neće desiti nikada, kada već nije 2014. godina.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC