• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rakitić Barseloni: Neću šetnje i more već teren!

Autor mondo.rs

Reprezentativac Hrvatske govorio za tamošnje medije o svojoj situaciji u timu Ernesta Valverdea, ali i o ulozi u selekciji "vatrenih".

Ivan Rakitić ne želi da se pomiri sa sjedenjem na klupi. Hrvatski fudbaler je ponovo dio nacionalnog tima, a pred mečeve protiv Mađarske i Velsa je govorio o svojoj situaciji u klubu.

"I ja bih rado znao šta je razlog moje situacije u Barseloni. U fudbalu se događaju stvari koje ne možemo uvijek da razumijemo, ali moramo da ih poštujemo. Neugodno mi je i teško jer sam navikao da igram, uvijek sam bio spreman da dam sve za tim, a sada se to malo promijenilo", rekao je Rakitić, a prenose 24sata.

On je propustio okupljanje reprezentacije Hrvatske tokom septembra, jer nije bio potpuno psihički spreman zbog dešavanja u Barseloni.

"Za mene nikad nije bilo sumnji, za mene je reprezentacija broj jedan. Ali ponekad se dogode neočekivane situacije poput moje u klubu. Da sam znao to ranije, drugačije bih reagovao. Mislio sam da je najbolje za mene i reprezentaciju da pokušam da ispraznim glavu i kad dođem da budem spreman 100 posto. Tad to nisam mogao da budem i mislim da je korektno i pošteno da imam respekt prema saigračima", rekao je Rakitić i nastavio.

"Ne znam šta će biti u Barseloni. Krivo mi je, jedva čekam da se vratim na teren jer tamo mi je najljepše. Imam ugovor još par godina, nema boljeg mjesta za igrati od Barselone, najboljeg kluba na svijetu. Želim da igram i ne mogu da budem miran, zahvaliti se, šetati gradom i hvaliti im more..."

Rakitić je dao i nagovještaj da bi mogao da promijeni klub ukoliko stvari budu ostale na istom i u narednom periodu.

"Razgovarao sam s ljudima u klubu, ostao sam iako sam razmišljao i o drugim situacijama. Želim najbolje u klubu, boriti se, da tim vidi da sam spreman kad god treba istrčati na teren. Ako vidim da ništa ne može da se promijeni, onda ćemo ponovo sjesti i razgovarati", zaključio je Rakitić:

Iskusni vezista je u Barseloni od 2014. godine i sa Kataloncima je osvojio Ligu šampiona već u prvoj sezoni u klubu. Sada odlazak sa "Nou Kampa" ne deluje nemoguće, možda već i u januaru.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC