• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razvalio rekord GTA igre - pogledajte kako čovjek igra!

Autor mondo.rs

Novi speedrun rekord u GTA: San Andreas je za tri sata “brži” od prethodnog!

 GTA rekord Izvor: Promo / RockStar
Izvor: Promo / RockStar

Bez obzira na to koliko je godina prošlo od izlaska određenog naslova, on će uvijek biti popularan u speedrun zajednici i posvećenim igračima, koji konstantno pokušavaju da obore prethodne rekorde u brzom prelaženju.

Tako smo prošlog mjeseca pisali o Quake rekordu koji je oboren nakon čitavih 17 godina, a sad pišemo o hitu Rockstar Games - GTA: San Andreas.

Igrač Powdinet je uspeo da postavi novi rekord u brzom prelaženju ovog naslova i novo vrijeme je za čak tri sata kraće od prethodnog. Tačnije, prethodni rekord je bio 3:52:07, a novi je svega 25:52 MINUTA!

Ovo ne bi bilo moguće, da Powdinet nije otkrio trik, koji dozvoljava igračima da kroz svega par poteza preskoče čitavu priču i stignu direktno do samog završetka. To je moguće tako što se tokom samog trajanja Ryder misije započne jedna sporedna misija, koja uključuje policijsko vozilo.

Dosta je teško postići optimalne uslove, kako bi se ovo ostvarilo, ali nije nemoguće. Ono što je dodatni zahtjev je to da bag postoji samo kod verzije za Microsoft Store.

Ako niste zainteresovani da GTA: San Andreas pređete za manje od pola sata, ispod možete pogledati kako to izgleda. I još jedna stvar - GTA: San Andreas možete preuzeti potpuno legalno i besplatno, a opisali smo vam i kako. Samo požurite, ponuda je ograničena!

GTA
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS