• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Prekid izrežiran, izbjegnut masakr

Autori mondo.ba Autori SRNA

Trener Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je incident u Italiji, kada je zbog provokacije Albanaca prekinut prijateljski meč između novosadske ekipe i Breše, unaprijed izrežiran i da je izbjegnut masakr.

 Nenad Lalatović prekid Breša - Vojvodina - Incident izrežiran, izbjegnut masakr Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

On je dodao da ne može da zamjeri navijačima Vojvodine što su uletjeli na teren da prekinu utakmicu nakon što su Albanci provocirali mahanjem albanskih zastava.

"Sve ovo što se dogodilo bilo je planirano i željeno od strane onih koji su isprovocirali incident. Na ogradi pored terena nekoliko Albanaca je razvilo albanske zastave, nadajući se upravo ovakvoj reakciji naših navijača. Na sreću, izbegnut je masakr koji je mogao da se dogodi", rekao je Lalatović za klupski sajt.

Iako, kako kaže, ne opravdava takav postupak, ne može da zamjeri navijačima jer je poznato koliko vole Srbiju i Kosovo.

"Ne možemo da ostanemo imuni kada nam neko dira osećanja prema našoj zemlji", rekao je Lalatović.

Prijateljska fudbalska utakmica između"Vojvodine i Breše u istoimenom gradu u Italiji prekinuta je juče u 50. minutu, nakon što je grupa huligana mahala albanskom zastavom i provocirali igrače i navijače srpskog kluba.

Nakon što je desetak huligana mahalo albanskim zastavama i provociralo grupu od dvadesetak navijača Vojvodine, simpatizeri kluba iz Novog Sada su uletjeli na teren.

Situacija se smirila nakon nekoliko minuta kada su se navijači"Vojvodine vratili na tribine. Međutim, fudbaler Breše Mario Baloteli odbio je da nastavi sa igranjem utakmice, pa je sudija Amabile Daniel odlučio da meč i definitivno bude prekinut, navodi se u izvještaju sa meča na klupskom sajtu Vojvodine.

Utakmica između Breše i Vojvodine prethodno je bila prekinuta u 26. minutu to nakon što je glavni sudija meča pokazao crveni karton šefu stručnog štaba Vojvodine, koji je potom na nekoliko minuta bio povukao ekipu sa terena.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC