• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio u KAZINU dok su saigrači gubili u Češkoj!

Autor mondo.rs

Fudbaler Lestera fotografisan u provodu za vrijeme utakmice reprezentacije Engleske.

Džejms Madison bi mogao da bude u ozbiljnom problemu! Zvijezda Lester sitija i reprezentativac Engleske vjerovatno će morati da odgovara na određena pitanja u narednim danima, pošto je u petak uveče bio uslikan u kazinu.

To ne bi bio problem sam po sebi, da Madison nije napustio selekciju Engleske u posljednji čas pred put u Češku Republiku. On je u četvrtak bio oslobođen obaveza u reprezentaciji, zbog bolesti, ali već u subotu su se na internetu pojavile njegove fotografije u jednom kazinu.

Na fotografiji, 22-godišnji Madison sjedi za kockarskim stolom i nosi kapuljaču. Do fotografije je došao ozloglašen "San" - ni mi nismo bili iznenađeni - i sada bi kreativni vezista mogao da odgovara na pitanja Fudbalske asocijacije.

Ta organizacija je insistirala da je bila njihova odluka da Madison bude poslat kući samo nekoliko sati prije leta za Prag, gdje je Engleska u petak uveče bila poražena u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Vijest o Madisonovom kockanju u kazinu navodi da je Madison fotografisan baš te večeri kada je Engleska igrala protiv Češke, a biće interesantno vidjeti hoće li igrač biti kažnjen i na koji način.

Zanimljivo, Madison još uvijek nije debitovao u reprezentaciji Engleske, a u tim je bio pozvan poslije odličnih partija u dresu Lestera. Ostaje pitanje da li će ova situacija dovesti do toga da još malo pričeka na debi.

On je ove sezone stvorio najviše prilika za gol u Premijer ligi i već se dovodi u vezu sa klubovima poput Liverpula, Mančester junajteda i drugih bogatih engleskih timova.

Pomenutu fotografiju Madisona možete da vidite OVDJE.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC