• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Sloge: Nismo uzdrmani, presudilo otvaranje

Autor mondo.ba

Trener RK Sloga Danko Panić ističe da poraz i eliminacija njegove ekipe iz EHF Čelendž kupa nije uzdrmao njegovu ekipu pred teške mečeve u prvenstvu BIH.

 Danko Panić poslije Sloga - Mašeka 19-21 - Nismo uzdrmani Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Rukometaši Sloge eliminisani su u drugom kolu EHF Čelendž kupa od Mašeke koja je poslije trijumfa 30:22 u prvom meču slavila i u revanšu rezultatom 21:19 (13:8).

"U prvih deset minuta imali smo tri propuštena zicera i dva promašena penala i uvukla nam se nervoza i pnaika. Imali smo loše otvaranje, sve ono što sam tražio, da u prvih 15 minuta idemo agresivno i zabijamo zicere nismo uspjeli i oni su napravili 7:2. Sve ono što smo mi promašili, oni su realizovali“, rekao je trener Sloge Danko Panić za MONDO.

 "Za nas je ovo bilo veliko iskustvo, samo mi je žao kada smo prišli što nismo uspjeli da dođemo do pobjede kojom bi se oprostili, jer svjesni smo bili već poslije prvih 15 minuta da ne možemo da nakoknadimo minus iz prvog meča“, dodao je Panić.

Dobojlije se okreću prvenstvu Bih u kojem ih čekaju tri teška meča. Prvo će dočekati Bosni Visoko, pa idu na gostovanje Borcu, a zatim će dočekati Lokomotivu.

"Imamo pet dana da se pripremimo za tri teške utakmice. Ovo je veliko iskustvo za nas i najvažnije je da neki igrači izvuku pouke i da greške ne prenose na prvenstvo. Nismo uzdrmani, jer je Mašeka objektivno za klasu bolja ekipa, imaju po dva iskusna igrača na svakoj poziciji. Okrećemo se prvenstvu i trudićemo se da što bolje odigramo“, rekao je Panić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC