• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kanjas Špancima: Kada Delije pevaju, sve se trese!

Autor mondo.rs

Vezista crveno-belih pun utisaka iz Beograda.

 Kanjas pričao Špancima o Zvezdi: Kada Delije zapevaju, sve se TRESE! Izvor: MN PRESS

Teško da ima stranca koji je igrao za Crvenu zvezdu, a da nije ostao pod utiskom atmosfere njenih navijača.

Najnoviji intervju dao je Hoze Alberto Kanjas, koji je za čuvenu "Marku" pričao o Delijama i atmosferi koju prave na stadionu "Rajko Mitić".

"Naše svlačionice nalaze se van stadiona i moramo da prepešačimo određeni put do terena. Već sat vremena pre početka utakmice možete čuti ljude kako viču, pevaju i navijaju. Čak i ako ne želite da to utiče na vas, nemoguće je, jer se oko vas sve trese! To je neverovatno i nezaboravno iskustvo", istakao je 32-godišnji vezista, koji je pre Zvezde igrao za Betis, Svonsi, Espanjol i PAOK.

Koliko je teško protivničkim igračima da igraju na beogradskoj "Marakani", najbolje govore rezultati. Najsvežiji su porazi Olimpijakosa i Liverpula, remi Napolija, Salcburga, Jang Bojsa, Kopenhagena...

"Rezultati govore za sebe. Svaki veliki protivnik koji nam dođe, ne može lako da dođe do pobede i to je nešto što moramo da koristimo", smatra Španac i dodaje:

"Naš stadion je jako težak za svakog protivnika. Kada je utakmica, ljudi se stiskaju na prepunim tribinama i navijaju od prvog do poslednjeg minuta, bez obzira ko je protivnik. Ne žele da gosti osete da postoji imalo poštovanja prema njima".

Govorio je Kanjas i o rezultatima crveno-belih.

"Borimo se za titulu prvaka Srbije. Jedan smo od glavnih kandidata i vredno radimo na tom cilju. Stvari idu dobro... Dobro nam ide i u Ligi šampiona. Znamo da će biti jako teško do kraja, ali napravili smo lep korak nedavno (pobedom protiv Olimpijakosa, prim.aut) i nastavljamo da se borimo", zaključio je Zvezdin fudbaler.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC