• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakićeva prva trojka za Real Madrid

Autor mondo.rs

Momak rođen u Beogradu 2001. dugo će pamtiti ovaj 13. oktobar.

 Mario-Nakic-debitovao-za-Real-Madrid Izvor: MN PRESS

Prošlog proljeća, super-talentovani Mario Nakić dočekao je da zaigra za Real Madrid u rodnom Beogradu. Tada je to bio juniorski sastav i završni turnir Evrolige, a ovog vikenda on je debitovao za seniorski tim "kraljevskog kluba".

U utakmici ACB lige protiv Fuenlabrade, Nakić je na terenu proveo 14 minuta i za to vrijeme ubacio tri poena, pogođenom trojkom.

Sin Ive Nakića, nekadašnjeg košarkaša Partizana, Cibone i drugih timova, odavno je najavljen kao veoma perspektivan igrač, a prije nekoliko mjeseci vodila se glasna priča o tome za koju će reprezentaciju nastupiti.

S obzirom na to da zbog oca može da nastupa za Hrvatsku, a zbog majke za Srbiju, u oba saveza su izrazili nadu da će ga "dobiti", s tim da je selektor Hrvata Veljko Mršić nagovijestio da je Nakić junior ipak bliži odluci da igra za "orlove".

Ipak, to pitanje još nije na dnevnom redu, već je mladom krilnom igraču (202 centimetara) sigurno prioritet da se pokaže i dokaže u svojoj prvoj seniorskoj godini.

Za sada su svi zadovoljni, pa i trener Reala Pablo Laso.

"Ovo je njegova prva sezona u 'A' timu i ona mora biti teška, ali i velika lekcija. Mislim da Mario to razumije. Zaista sam zadovoljan njegovim doprinosom i mislim da može da još mnogo napreduje", izjavio je španski stručnjak poslije ubjedljve nedjeljne pobjede svog tima (89:64).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC