• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žestoki Hrvati: Vida i Petković bacaju u nesvijest

Autor mondo.rs

Danijel Džejms oporavio se nekako od pada na zemlju, ali tinejdžer Etan Ampadu nije mogao da nastavi posle naleta Bruna Petkovića.

Mladi velški fudbaleri Danijel Džejms i Etan Ampadu ostali su večeras u Kardifu bez svijesti na nekoliko minuta poslije žestokih duela sa reprezentativcima Hrvatske.

Domagoj Vida nekontrolisano je uletio u već opasan duel Džejmsa i Borne Barišića, koji je u svemu imao više sreće od mladog fudbalera Mančester junajteda. Skupčani Vida "lansirao" je 21-godišnjeg Velšanina u vazduh, koji je ostao da leži bez svijesti istog momenta kada je pao na teren.

Scena iz 15. minuta uspaničila je sve na stadionu, sudija Bjern Kujpers i Barišić odmah rukama zatražili pomoć ljekara, mada su ekipe sa obje klupe u tom trenutku već bile na nogama.

Džejms je poslije ukazane pomoći došao do svijesti, ali je pažljivo podignut na nosila i iznijet sa terena, gdje je pregledan još par minuta. Selektor domaćih Rajan Gigs već je bio poslao ofanzivne igrače na zagrijavanje kada je od ljekara dobio znak da Džejms želi da nastavi meč.

Momak koji je rođen u Engleskoj, a izabrao da nastupa za Vels ovacijama je dočekan ponovo na terenu, dok je 30-godišnji štoper Bešiktaša dobio žuti karton od holandskog arbitra.

Hrvatska je vodila od 9. minuta i gola Nikole Vlašića na asistenciju Bruna Petkovića.

Upravo je 193 centimetara visoki napadač Dinama u prvom minutu nastavka svom silinom ušao u skok duel na sredini terena sa 11 centimetara nižim Ampaduom, čiji je hendikep bio taj što okrenut leđima nije mogao da vidi rivala, pa je i sam izgubio svijest u trenutku pada na teren.

Bio je to "deja-vu" prizor iz prvog poluvremena, uz novo utrčavanje ljekarskih timova i prve pomoći na terenu, s tim da 19-godišnji vezista Lajpciga nije bio u stanju da završi šesti nastup za "A" reprezentaciju u ovim kvalifikacijama.

I Petković je prošao sa opomenom, pauza potrajala četiri minuta, a zamijenio ga je Džosef Morel.

U međuvremenu, Vels je izjednačio golom Gareta Bejla u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena, na kom je selektor gostiju, Zlatko Dalić, napravio prvu izmjenu: Ivan Rakitić umjesto Matea Kovačića.

Uskoro izvještaji sa te i ostalih utakmica kvalifikacija za EURO 2020.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC