• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanović NAPUŠTA "srpski" Sakramento: Traži bolji ugovor u NBA i minute!

Autor mondo.rs

Ako bude igrao kao u Kini moći će da bira gde želi da nastavi karijeru...

Možda je vreme za rastanak sledećeg leta!

Iza srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića je leto tokom kog je bio najbolji strelac Mundobasketa i na sebe je dodatno skrenuo pažnju, što bi moglo da znači da želi i daleko bolji tretman u Sakramentu, gde je retko bio starter uprkos solidnoj minutaži.

Možda će vas zanimati

"BB" je prošle sezone za oko 27 minuta na parketu u proseku ubacivao 14,1 poen, uz 3,5 skokova i 3,8 asistencija, ali nastup u Kini govori da ima i veće kapacitete od toga.

Kako prenosi portal "Sacramento Bee", nerealno je očekivati da će Bogdan Bogdanović potpisati novi ugovor sa Kingsima, odnosno postaće "ograničeni slobodni agent", pre svega jer će tokom "prelaznog roka" čekati i bolju ponudu od one koju će mu ponuditi u Kaliforniji.

Isti izvor piše da bi Kingsi odmah ponudili Bogdanoviću maksimalno moguće produženje od četiri godine za prosečnu platu od 12,85 miliona dolara godišnje (52 miliona dolara), ali tamošnji novinari smatraju da Srbin zna da posle dobrog leta sa "orlovima" može da dobije više novca, što će pokušati da i popravi igrama u Kingsima ove sezone.

S obzirom na to da će biti "ograničeni slobodni agent", Kingsi će imati i pravo da izjednače svaku ponudu koju Bogdanović dobije na svoju adresu i tako ga zadrže u Sakramentu.

Videćemo i kakve su želje Vlada Divca, generalnog menadžera Kingsa, odnosno da li će "srpsko jezgro" u ovom klubu ostati bez jednog člana. Podsetimo, tu su još i košarkaš Nemanja Bjelica, pomoćni trener Igor Kokoškov i pomoćnik generalnog menadžera Peđa Stojaković.

Kao skaut u klubu radi i Predrag Drobnjak.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC