• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi skandal u Holivudu: Oskarovac zlostavljao više od 20 žena?! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Kubu Gudinga Džuniora 26 žena optužilo za "pipkanje, štipanje i griženje!".

Tužilaštvo u Njujorku podnelo je otpužnicu protiv oskarovca Kube Gudinga Džuniora zbog nedozvoljenog ponašanja prema ženama.

Njegov "metod rada" je podrazumevao prilazak ženama po barovima, koje bi potom ljubio, štipao, "grickao", a onda dodirivao po grudima ili genitilijama, čulo se danas u sudu u Njujorku.

Razlog zbog kojeg se glumac našao na sudu je slučaj žene koja je tužila oskarovca za nedolično ponašanje u jednom baru početkom ove godine. Kuba se odazvao na poziv suda, negirao krivicu i čak dostavio sudu snimak sigurnosne kamere iz kluba u kojem se incident navodno dogodio.

Danas je trebalo da bude održano ročište povodom ovog slučaja, ali ga je do suda "sprovela" njujorška policija - odvela u stanicu i stavila lisice jer je tužilaštvo u međuvremenu prikupilo izjave još 14 žena koje su glumca optužile za isto ponašanje. Nažalost, to nije "konačan broj" - tužilaštvo je danas najavilo da će dopuniti optužnicu s izjavama još 12 žena koje su imale neželjene susrete s Džuniorom.

Kuba se na sudu danas izjasnio da nije kriv i novo ročište je zakazano za 13. decembar.

Kuba Guding Džunior
Izvor: YouTube/CBS New York

"Jedna klijentkinja je rekla da je upoznala glumca na žurci u Santa Moniki, kao i da joj je u jednom trenutku rekao da mu se približi kako bi joj nešto rekao - kada je to uradila, on ju je zgrabio za zadnjicu i nasilno je poljubio".

Druga tvrdi da se s Kubom upoznala u kafiću u Malibuu, kada joj je zavukao ruku pod suknju i dodirnuo vaginu. Godinu dana kasnije ga je ponovo srela i udarila.

Treća je dala izjavu da ju je glumac zgrabio od pozadi na jednoj zabavi 2006. godine i ugrizao za rame - okrenula se da ga pita da li ju je ugrizao, a on je slegao ramenima. Kada se okrenula, ponovo ju je ugrizao. Tada je krenuo da joj skida majicu, a ona ga je odgurnula, nakon čega su ga njegovi prijatelji "odvukli" od nje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop