• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JEDINSTVO BRČKO: Niko nije upao u svlačionicu i tukao fudbalere Rudara!

Autor mondo.ba

Povodom "trećeg poluvremena" na utakmici između Jedinstva i Rudara iz Prijedora, oglasio se u srijedu i brčanski klub u saopštenju.

 Fk Jedinstvo Brčko saopštenje nakon utakmice sa FK Rudar Prijedoer 0:0 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Poslije navodnih incidenata u kojima su navijači domaćih upali u svlačionicu Prijedorčana i tukli igrače Rudara, Jedinstvo je oštro demantovalo te navode. 

Incident u Brčkom: Šta se desilo na stadionu?

Iznenađenje na utakmici u Brčkom!

Saopštenje brčanskog kluba prenosima u cjelosti.

"Poslije ovih medijskih natipisa i saopštenje gospode iz FK Rudar Prijedor dužni smo da se obratimo i obavjestimo javnost o dešavanju na utakmici 10. kola Prve lige Republike Spske.

Kao prvo želimo da napomenemo da smo goste iz Prijedora dočekali na jedan fer i korektan način. Vi kao bivši premijerligaš barem morate da znate da ste kao klub dužni najaviti dolazak vaših navijača. Kažete da vaši navijači na utakmice ne idu u organizaciji kluba. Kako to onda da ste nas po dolasku na stadion zamolili da iako niste najavili dolazak navijača na utakmicu obezbijedimo jedan dio tribine za vaše navijače i da im dopustimo ulazak na stadion. Navijači Rudara na stadion su stigli negdje oko 10-tog minuta i sprovedeni su na tribinu. Za vrijeme utakmice smo u više navrata donosili osvježenje za te iste navijače a kako su nam vratili vidjeli su svi koji su bili na stadionu.

Po završetku utakmice dolazi do incidenata koji su izazvali navijači Rudara. Gospodo kažete da su to momci od 18 do 20 godina. Objasnite nam otkud kod tih mladih momaka palice, željezne šipke i kamenje? Od koga su se to oni branili? Metalnim šipkama, kamenjem i flašama zasuli su gledaoce koji su izlazili sa stadiona. Zašto ni u jednom trenutku niste napisali kako sa tribina vaš sportski direktor huška navijače, psuje majku simpatizerima naše ekipe. Odgovorno tvrdimo da niko nije ušao u svlačionicu gostiju iz Prijedora i udarao igrače Rudara.

Želimo naglasiti da na našim utakmicama se nikad nije desio ni jedan jedini incident i svaku utakmicu smo više nego korektno organizovali. Ove sezone sa našeg stadiona puni plijen su nosile ekipe Krupe i Podrinja iz Janje, kako to da njima niko nije pravio probleme i upadao u svlačionicu kako vi kažete udarao igrače. Da se razumijemo, ne bježimo od odgovornosti kao klub ako je do nas. Ali zapitajte se malo da li baš sve bilo kako ste vi naveli...

Sportski pozdrav iz Brčkog", saopšteno je iz brčanskog prvoligaša.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC