Crna hronika

Lopov iz Srbije krao iz butika u banjalučkoj „Delti“, otkriveno da ima tri međunarodne potjernice

Autor Brankica Spasenić

Banjalučka policija uhapsila je Gorana M. iz Pančeva u Srbiji, zbog sumnje da je počinio više krađa u raznim buticima u tržnom centru Banjaluci, odakle je uzimao skupocjene kozmetičke i odjevne predmete.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Nakon hapšenja, provjerama je utvrđeno da su za njim raspisane tri međunarodne potjernice i to jedna plava od strane Interpola Ljubljana i dvije crvene potjernice Interpola Sarajevo, kao i jedna potraga policije Brčko Distrikta.

Iz PU Banjaluka je saopšteno da im je prijavljeno da je u kozmetičkom marketu u tržnom centru u Banjaluci, nepoznata osoba ukrala različite kozmetičke proizvode, a potom pobjegao.

Policija je ubrzo pronašla osumnjičenog u garaži tržnog centra, a utvrđeno je i da je u periodu od 28. avgusta do 1. septembra u navedenom tržnom centru počinio više krađa na štetu različitih butika, među kojima su „Modiana“, „HM“ i drugi. Kako saznajemo, osimnjičeni Srbijanac je krao po buticima u tržnom centru „Delta“ u Banjaluci.

„Izvršen je pretres stana na području Banjaluke koji je koristio osumnjičeni, te je pronađeno i oduzeto više predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih djela. Nakon završene kriminalističke obrade, osumnjičeni je predat Terenskom centru za strance Banjaluka“, kazala je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Tagovi