Crna hronika

U Sarajevu zaplijenjeno više od kilograma marihuane, uhapšen muškarac

Autor Dragana Božić

Policija Kantona Sarajevo oduzela je 1.100 grama marihuane prilikom pretresa stana koji koristi muškarac S.S, koji je uhapšen.

Izvor: MONDO

Policija je stan u sarajevskoj opštini Novi Grad i automobil koje koristi S.S. pretresla sinoć, sprovodeći planske aktivnosti pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva, a na osnovu naredbe Opštinskog suda u Sarajevu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Uhapšeni se sumnjiči da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droge, a pripadnici policije nastavljaju kriminalističku obradu.

Muškarac čiji su inicijali A.O. prijavio je policiji u Sarajevu da su ga fizički napala dva nepoznata lica i uz prijetnju pištoljem primorala da uđe u putničko vozilo "audi A6" iz kog je uspio da pobjegne.

On je naveo da je fizički napadnut juče oko 17.00 časova ispred Tržnog centra "Merkator" u sarajevskoj opštini Novi Grad, a da su ga dva nepoznata lica vozila do naselja Krivoglavci, opština Vogošća, gdje je uspio da pobjegne iz automobila.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela prtivpravno lišenje slobode.