Crna hronika

Ušao s dvije bombe u prostorije šumskog gazdinstva

Autor Željko Svitlica

Milićanin čiji su inicijali M.V. uhapšen je danas jer je u prostorijama Šumskog gazdinstva u toj opštini prijetilo bombom, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Izvor: Shutterstock

M.V. je uhapšen je jutros u 9.30 časova zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela ugrožavanje sigurnosti i neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policijskoj stanici u Milićima danas je oko 7.30 časova prijavljeno da nepoznato lice u prostorijama Šumskog gazdinstva prijeti upotrebom eksplozivnih naprava koje drži u rukama.

Na licu mjesta zatečeno je lice M.V. koje je policijskim službenicima prijetilo upotrebom eksplozivnih naprava, a nakon toga se udaljilo u pravcu svoje porodične kuće.

Iz policije navod da je na lice mjesta upućena i Jedinica žandarmerije Policijske uprave Zvornik koji su uhapsili M.V. i oduzeli ručnu bombu.

Policijski službenici Policijske stanice Milići obezbjeđuju lice mjesta do vršenja uviđaja.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, područna kancelarija Vlasenica, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaja o počinjenim krivičnim djelima.

Tagovi