Crna hronika

Banjalučanin gostu u kafiću prislonio pištolj na glavu, kasnije ga pretukli

Autor Željko Svitlica

Banjalučka policija izvršila je kriminalističku obradu pet muškaraca iz Banjaluke zbog sukoba koji se prekjuče desio među njima.

Izvor: Shutterstock

Banjalučanin S.I. osumnjičen je da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, a M.NJ., D.P., D.B. i S.R. svi iz Banjaluke zbog sumnje na tešku tjelesnu povredu.

Banjalučanin S.I. se sumnjiči da je prekjuče oko četiri sata gostu u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci prislonio pištolj na glavu, potom ga odgurnuo i udaljio se u nepoznatom pravcu, dok se M.NJ., D.P., D.B. i S.R. sumnjiče da su istog dana, oko 16.30 časova, pretukli pomenutog S.I. kojem su nanesene povrede u predjelu glave i tijela, te mu je ljekarska pomoć ukazana na Univerzitetskom – centru Republike Srpske.

"Tokom kriminalističke obrade od S.I. uz potvrdu je oduzet pištolj kalibra 7,65 mm sa pripadujućim okvirima i municijom i puška M48 kalibra 7,9 mm. Protiv vlasnika ugostiteljskog objekta slijedi pokretanje postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, a protiv vlasnika oduzetog oružja R.I. iz Banjaluke zbog prekršaja iz Zakona o oružju i municiji. Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", saopšteno je iz policije.

(MONDO)

Tagovi