Crna hronika

Teslićani uhapšeni nakon što su sa gradilišta u Banjaluci ukrali 62 kante fasade

Autor Željko Svitlica

Policija u Banjaluci operativnoj akciji "Duga" utvrdila da se dvojica Teslićana mogu dovesti u vezu sa krađom materijala za fasadu vrijednog 12.000 KM koja je počinjena u Banjaluci. Oni su uhapšeni, a materijal je pronađen.

Izvor: Shutterstock

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, preduzimanjem mjera i radnji u okviru operativne akcije „Duga“ utvrdili su da se lica V.C. i J.J. oba iz Teslića, mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela „Teška krađa“ koje je Policijskoj stanici Banjaluka Obilićevo prijavljeno 07.10.2024. godine", navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Pomenuti dvojac je juče uhapsila policija u Tesliću, a sumnjiče se da su sa gradilišta u Banjaluci otuđila kante fasade, čime su vlasniku pravnog lica iz Banjaluke pričinila štetu u iznosu od oko 12.000 KM.

"Kod navedenih lica pronađene su i oduzete 62 kante fasade. U toku je kriminalistička obrada lica V.C. i J.J. i o svemu O navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", navodi se u saopštenju.

(MONDO)