Crna hronika

Banjaluka: Mještani primijetili požar, sumnjaju da je izgorio beskućnik

Autori mondo.ba Brankica Spasenić

Banjalučka policija obavila je uviđaj u ulici Vase Glušca u Banjaluci gdje je jutros pronađen ugljenisan leš, ali identitet stradale osobe još nije utvrđen.

Izvor: Mondo - Brankica Spasenić

Iz policije je ranije saopšteno da im je oko 5. 30 sati prijavljen požar u kući nepoznatog vlasnika u spomenutoj ulici, te su odmah na ovo mjesto izašli vatrogasci, policija i radnici službe Hitne pomoći. U unutrašnjosti kuće zatečen je ugljenisani leš. 

Požar su, kako nezvanično saznajemo, primijetili stanari ovog dijela Banjaluke.

''Kuća je, kako smo čuli, u vlasništvu čovjeka koji živi u Hrvatskoj, ali tu godinama već niko ne bude. Često su se okupljali beskućnici i pijanci. Sumnjamo da se tokom hladne noći neko pokušao ugrijati paleći vatru, te da je tako došlo do ove nesreće,'' ispričao nam je jedan od mještana.

Iz Policijske uprave Banjaluka su potvrdili da im je oko 5.30 časova prijavljen požar u kući nepoznatog vlasnika u spomenutoj ulici.

"Na lice mjesta su izašli policijski službenici, Policijske uprave Banjaluka, pripadnici Vatrogasne brigade Banjaluka koji su lokalizovali požar i radnici službe Hitne pomoći. U unutrašnjosti kuće zatečen je ugljenisani leš," saopšteno je.

U toku je preduzimanje mjera i radnji na utvrđivanju identiteta leša i drugih okolnosti događaja. O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.