Crna hronika

Policija spasila 45-godišnjeg Banjalučanina koji je upao u Crkvenu

Autori mondo.ba Brankica Spasenić

Policajci Policijske uprave Banjaluka i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice spasili su sinoć oko 23.15 sati Željka K. (45) koji je upao u rijeku Crkvenu.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Kako saznajemo Željko K. je prilikom spasavanja bio u jako teškom stanju, promrzao i bez svijesti, ali je nakon hospitalizacije njegovo zdravstveno stanje bolje. 

"Ležao je potrbuške i bio promrzao. Na sreću, policajci su ga uspjeli izvući i spasiti. U spasavanju su učestvovala tri specijalca i dva policajca Policijske uprave Banjaluka," rekao nam je izvor iz policije.

Kako je saopšteno iz PU Banjaluka oni su postupili su po prijavi da je jedna osoba upala u rijeku Crkvenu na rakrsnici Karađorđeve i Ulice Đure Damjanovića u naselju Lauš u Banjaluci.

"Policijski službenici i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice su ušli u rijeku Crkvenu, izvukli lice, te utvrdili da se radi o Ž.K. iz Banjaluke."

Odmah je obaviještena Služba hitne medicinske pomoći Banjaluka, koja mu je ukazala ljekarsku pomoć i preuzela ga na dalje postupanje, saopšteno je iz Policijse uprave Banjaluka .

Još uvijek se utvrđuju okolnosti pod kojima je upao u rijeku.