Pomoć političara gladnim Banjalučanima

Dodik i Vukanović donirali hranu, toalet papir... (FOTO)

Autor Siniša Stanić

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i narodni poslanik Narodne skupštine RS Nebojša Vukanović donirali su danas higijenske i prehrambene proizvoda kuhinji "Obrok ljubavi" Udruženja "Mozaik prijateljstva" iz Banjaluke

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik donirao je veću količinu prehrambenih i higijenskih proizvoda javnoj kuhinji "Obrok ljubavi" Udruženja "Mozaik prijateljstva" iz Banjaluke i banjalučkoj Gradskoj organizaciji Crvenog krsta.

Predsjednik Udruženja "Mozaik prijateljstva" Miroslav Subašić naveo je na facebook profilu da su u Udruženju zahvalni Dodiku za donaciju koja će olakšati rad javne kuhinje.

"Donacija se sastoji od higijenskih proizvoda koje koristimo za potrebe našeg javnog kupatila, a za potrebe javne kuhinje stigla je velika količina prehrambenih namirnica - mesa, konzervi, ulja, mlijeka, riže i znatna količina povrća", naveo je Subašić.

"Ova donacija će pomoći i prilikom pravljenja predstojećih svečanih ručkova. G. Miloradu Dodiku želimo mnogo zdravlja i svako dobro u budućnosti", navode iz Mozaika prijateljstva.

Dragi nasi, u nasu javnu kuhinju je upravo stigla i veoma znacajna donacija clana Predsjednistva Bosne i Hercegovine g....

Narodni poslanik Narodne skupštine RS iz Trebinja Nebojša Vukanović takođe je danas donirao prehrambene proizvode Mozaiku prijateljstva. Njegovu donaciju sačinjavaju 100 litara ulja, 60 kilograma tjestenine, 60 kilograma riže, 40 kilograma šećera, te 40 kilograma soli, navodi se na facebook profilu Mozaika prijateljstva.

"Prijatelji g. Nebojše Vukanovića su iz Istočnog Sarajeva dovezli ovu donaciju u našu javnu kuhinju. Zahvaljujemo se od srca na tolikoj empatiji i mnogim pređenim kilometrima kako bi ovo sve stiglo do naših korisnika. G. Nebojši Vukanoviću kao i njegovim prijateljima želimo svako dobro i da ih sreća prati na svim životnim poljima u budućnosti", kažu iz Mozaika prijateljstva.

Vrijedna donacija narodnog poslanika Narodne skupstine RS g. Nebojse Vukanovica iz Trebinja.
Njegovu nesebicnu donaciju...

Nakon apela iz "Mozaika prijateljstva", koji smo na našem portalu objavili prošle sedmice, hranu i druge potrepštine ovoj humanitarnoj organizaciji donirali su mnogi pojedinci i firme, između ostalih GMP enterijeri, pekara Manja, firme Šampinjon, Fratelo, Grand trade...

(Mondo)