Subota i nedjelja

Promjena režima saobraćaja: Obustave zbog sanacije pasarele na Starčevici

Autor Dušan Volaš

Zbog sanacije pasarele na Bulevaru Desanke Maksimović, tokom vikenda doći će do obustave saobraćaja, saopšteno je iz Gradske uprave.

Izvor: Dušan Volaš, mondo.ba

Kakos u najavili obustava saobraćaja biće:

U subotu, 10. jula, od 7.00 do 23.00 časa, saobraćaj će biti obustavljen u sjevernoj kolovoznoj traci na Bulevaru Desanke Maksimović, na dijelu od Bulevara vojvode Stepe Stepanovića do raskrsnice sa Ulicom Slobodana Kusturića;

U nedjelju, 11. jula od 7.00 do 23.00 časa, saobraćaj će biti obustavljen u južnoj kolovoznoj traci na Bulevaru Desanke Maksimović, na dijelu od Ulice Majke Jugovića do Bulevara vojvode Stepe Stepanovića, kao i u Ulici Jug Bogdana, na dijelu od Ulice Stefana Prvovjenčnog do Ulice Josifa Pančića.

Za vrijeme obustave saobraćaja, autobusi na gradskoj liniji 14B mijenjaju trasu i to:

U subotu, 10. jula iz smijera Autobuske stanice, na kružnom toku kod Rebrovca skreću desno na Bulevar vojvode Stepe Stepanović, lijevo u Ulicu Majke Jugovića i dalje registrovanom trasom;

U nedjelju, 11. jula iz smijera Starčevice, na kružnom toku nastavlja pravo Ulicom Majke Jugovića, desno Bulevarom vojvode Stepe Stepanović i dalje registovanom trasom.

"Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen nesmetan i bezbjedan pješački saobraćaj preko pasarele. Takođe za vrijeme trajanja obustave, regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije. Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumijevanje", navode iz Gradske uprave.

Radove na sanaciji izovdiće preduzeće "Građenje Đurić".

Tagovi