Društvo

Nakon reagovanja Privredne komore: Grad Banja Luka pozvao sve privrednike da se pridruže

Autor Dragana Božić

Svi privrednici koji žele imaju priliku da se prijave i budu dio ovog programa.

Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Nakon što je Područna privredna komora Banje Luke uputila zahtjev gradonačelniku Drašku Stanivukoviću za suspenziju programa „Kartica prijateljstva“ i „Kartica za zdravo djetinjstvo“, navodeći kako su programi pripremljeni netransparentno, Grad Banja Luka obavještava javnost da je sve rađeno transparetno.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, svi privrednici koji žele imaju priliku da se prijave i budu dio ovog programa, koji je promovisan prije više od sedam mjeseci.

"Grad Banja Luka koristi ovu priliku da pozove privrednike da se uključe i budu dio nove mjere podrške „Kartice prijateljstva“ za penzionere i lica starija od 65 godina, te „Kartice za zdravo djetinjstvo“, jer su svi oni koji žele da budu dio ove lijepe priče – dobrodošli", poručili su iz GU Banjaluka.

Riječ je o novoj mjeri gradske administracije, koja je tek počela i koja će biti nastavljena u narednom periodu.

Svi zainteresovani privrednici mogu se prijaviti u Preduzetničkom centru Banje Luke.

Iz Gradske uprave Banjaluka podsjećaju na nove mjere podrške gradske administracije su „Kartice prijateljstva“ za penzionere i lica starija od 65 godina, te „Kartice za zdravo djetinjstvo“ za porodice sa malom djecom, uz koje će, kako tvrde, ove kategorije građana, kroz povoljniju kupovinu u više od 20 prodajnih objekata na području grada, od sada moći ostvariti uštede.

(Mondo)