• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNS demantovao povlačenje kandidature na izborima (VIDEO)

Autor Vesna Kerkez

Kandidat DNS-a za člana Predsjedništva Nenad Nešić i kandidat za predsjednika RS Radislav Jovičić demantovali su pisanje banjalučkih medija da će povući kandidature u korist PDP-a i SDS-a.

 Nešić i Jovičić demantovali da se povlače sa izbora Izvor: Željko Svitlica, mondo.ba

„Odmah da vam kažem, Demokratski narodni savez ide u nedjelju da pobijedi na izborima. Nikad nismo trgovali interesima RS i srpskog naroda. Nikad nismo varali ni prenosili nadležnosti. To nećemo raditi ni danas“, kazao je Nešić.

On je dodao da je danas posljednji dan kampanje koja je u posljednjih 30 dana građanima dala sve razloge da glasaju za DNS i „Treći put“.

"Mi nismo politička partija, niti sam ja čovjek koji će građane RS držati u neizvjesnosti do zadnjeg dana, i da zadnji dan kažem da se povlačimo. Kandidature su odredili organi DNS-a i oni su jedini nadležni da ih mogu povući. Pošto se radi o ozbiljnoj političkoj partiji koja se ne igra s građanima i biračima, to ne radimo zadnjeg dana kampanje", kazao je Jovičić novinarima u Banjaluci. 

Pogledajte video sa konferencije za novinare:

Uskoro opširnije...

(MONDO) 

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

3x3

PODRŠKA Jeleni Šmit i Krstijanu Šaroviću.

Haha

@3x3 @3x3 Podrska tebi sto si namiren i ususkan negdje i sada se boris za Baju(sebe), nije ti lako. Vlada od Baje se sastala sa Smitom i komunicirala, primila naredjenja kako da zakon prave.

3x3

@3x3 Namiren i ušuškan hvala dragom Bogu al ne onako kako ti misliš al sa vama iz PDP-a ne vredi raspravljati držite se vi vašeg Draleta i uživajte u unitarnoj BiH a ja ću kao i do sada.Svako dobro i sretno na izborima.

MONDO REPORTAŽE