• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Melaniji stigle cipele iz Banjaluke, rakija oduzeta

Autor mondo.ba

Melanija Tramp, supruga Donalda Trampa, kandidata za predsjednika SAD, konačno je dobila cipele poslate iz banjalučke “Beme”.

 Melaniji stigle cipele iz Banjaluke, rakija oduzeta Izvor: Guliver/Getty Images/Lawrence Lucier

Nakon što je dobila cipele, javila se direktoru “Beme” Marinku Umičeviću, preko društvene mreže fejsbuk, i rekla da joj se cipele veoma dopadaju i da joj odgovaraju.

"Zamolio sam je, onda, da mi pošalje i pismo u kome će reći da joj se cipele sviđaju, što je i učinila. Mislim da je ovo odlična reklama i za “Bemu” i za Banjaluku. Zamolio sam je i da se fotografiše u cipelama i da nam pošalje fotografije, što je obećala da će učiniti čim prođe kampanja u Americi", rekao je Umičević za “EuroBlic”.

Dodao je da rakiju, nažalost, nije dobila, jer je oduzeta na carini. I cipele su bile u policiji 15 dana, jer sve što stigne iz BiH ide prvo u policijsku stanicu na provjeru.

Umičević je Melaniji poslao dva para cipela koje su napravljene u "Bemi". Jedne u zlatnoj boji, kako on kaže - za špratanje po Americi, a druge bijele, simbolično - za ulazak u Bijelu kuću.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

zena-zmaj

Majko moja mila! Nema u BL, RS, BiH ni jedno boso dijete kojem trebaju cipele? Kladim se da ih je minimalno deset moglo imati tople i suhe noge ove zime za cijenu posiljke i postarine, a da ce ih doticna dama obuti potencijalno samo za to slikanje ili ni tada. Sramota je ovo! Ako je do reklame, mnogo je bolja reklama darovati nekog kome treba, a bilo bi mi veoma krivo da sam ulozila svoj novac u kupovinu obuce i tako omogucila zaradu od koje je makar i fening otisao na ovakvo nesto. Sad sam sigurna da njihovu obucu vise necu kupovati.

MONDO REPORTAŽE