Politika

Socijalisti u Banjaluci podržali Šobota za gradonačelnika

Autor Željko Svitlica

Gradski odbor Socijalističke partije (SP) Banjaluka podržava SNSD-ovog kandidata Nikolu Šobota za gradonačelnika Banjaluke, rekao je predsjednik odbora Velibor Stanić.

Izvor: Iks

"Siguran sam da će poslije 6. oktobra zajedno raditi na poboljšanju situacije u ovom gradu", istakao je Stanić.

Stanić je rekao da je Banjaluka evropski grad, grad mladih, sporta, te je izrazio nadu da će odbornici SP-a zajedno sa Šobotom sprovoditi politike koje će poboljšati život građana Banjaluke.

"Naši kandidati su sjajni ljudi, ostvareni i profesionalno. Puno je novih lica koji će donijeti novu energiju, kao i oni stariji koji će im pomagati i usmjeravati ih", rekao je Stanić novinarima u Banjaluci, gdje je održana proširena sjednica Gradskog odbora SP-a Banjaluka.

On je dodao da socijalisti potpuno spremno ulaze u izbore, da su saslušali potrebe građane i te politike predstaviće u kampanji.

"Naš cilj je najmanje 10.000 glasova u Banjaluci i mislimo da smo sposobni da imamo tri odbornika", rekao je Stanić, koji je i nosilac liste SP-a za lokalne izbore u Banjaluci.

Šobot je naglasio da mu je čast što je dobio podršku banjalučkog SP-a u trci za gradonačelnika Banjaluke.

"Ono što nas ujedinjuje su iste vrijednosti, plan i program rada u gradu Banjaluci. Cilj je da Banjaluku vratimo na ispravan put, da vratimo struku, znanje i obrazovanje, kapitalne projekte i sigurno je da ćemo to lakše uraditi zajedno. Zajedničke ideje i sabornost su garant pobjede", rekao je Šobot.