Politika

Bosančić: Očekivanja za tri odbornika sasvim realna

Autor Dragana Božić

Izuzetna posjećenost tribine u Rekavicama govori da su naša očekivanja za tri odbornika u Skupštini grada sasvim realna, rekao je nosilac liste Demosa za Skupštinu grada Banjaluka, Boran Bosančić.

Izvor: Slaven Petković, mondo.ba

Završetak infrastrukturnih radova, izgradnja saobraćajnica i rješavanje problema vodosnadbijevanja, kao i razvoj turizma su projekti na koje ćemo staviti fokus, poručili su kandidati DEMOS-a.

Predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Banjaluka Boran Bosančić rekao je da će se ova stranka u naredne četiri godine zalagati za to da u mjesnoj zajednici Rekavice bude završen proces vodosnabdijevanja jer je u ovom dijelu grada veliki problem vodovodni sistem Banjica koji nije adekvatno u funkciji.

"Očekujemo da se jednom za svagda riješi to pitanje, a neophodno je i veće ulaganje u izgradnju putne infrastrukture, što nije dovoljno rađeno u prethodne četiri godine", naveo je Bosančić.

On smatra da je neophodno obezbijediti i veća sredstva za funkacionalniji rad Turističke organizacije grada Banjaluka.

"U Rekavicama postoji mjesto Vidikovac gdje se održava Festival `Dril end čil` i to treba da se bolje promoviše jer je i `Nacionalna geografija` o tome pisala. Potrebno je da to bolje funkcioniše, a da grad Banjaluka svakako bude podrška", naveo je Bosančić.

Bosančić je rekao da je tribina DEMOS-a u Rekavicama, gdje su predstavljeni kandidati ove stranke za odbornike u Skupštini grada Banjaluka, jedna od posljednjih u ovoj predizbornoj kampanji i da je bila veoma posjećena. 

"Mogu da obećam svim ljudima koji su ovde došli da zaista sva moja politika da će ugraditi i da ću zaista biti na njihov neki njihov čovjek u skupštini ako uzmem mandat i da će zaista raditi na u svrhu njihovih interesa". rekao je Petar Malešević, kandidat Demosa.

Kao odbornici, obećavamo da ćemo se zalagati za rješavanje problema infrastrukture, razvoj privrede i turizma, poručeno je tribini.

(Mondo/Srna)