Region

Počeo sastanak Vučića sa predsravnicima "Mi - Glas iz naroda: Nastavljaju se konsultacije o mandataru za sastav Vlade

Autor Aleksandar Blagić

U 8.30 časova u zgradi Predsjedništva je počeo sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i Branimira Nestorovića, nosioca lista "MI Glas iz naroda".

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić/MONDO/Uroš Arsić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučič je danas nastavio konsultacije o mandataru za sastav nove Vlade. Sastanak sa Branimirom Nestorovićem, predstavnikom liste "MI Glas iz naroda" počeo je u 8.30 časova u zgradi Predsjedništva.

Predsjednik Srbije je u ponedjeljak i utorak o mandataru za sastav nove Vlade razgovarao sa predstavnicima manjinskih lista. Predsjednik Vučić konsultacije je započeo u ponedeljak, 26. februara, razgovorom sa predstavnicima izborne liste “Politička borba Albanaca se nastavlja – Šaip Kamberi”, a potom i sa listom “Ruska stranka – Slobodan Nikolić”.

U utorak se sastao sa predstavnicima izborne liste “Savez vojvođanskih Mađara – Za našeg predsjednika, za našu zajednicu, za budućnost!”, kao i sa predstavnicima liste “Usame Zukorlić – Ujedinjeni za pravdu – Stranka pravde i pomirenja – Bošnjaci Sandžaka – Tomislav Žigmanov – Demokratski savez Hrvata u Vojvodini”. Posle izbora 17. decembra, ukupno je 10 izbornih lista prešlo cenzus.

Za 10 časova danas je zakazana konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda. Prije početka će se obratiti Aleksandar Šapić.

(MONDO)